Betalingsregeling

Als u de huur of andere betalingen aan Rochdale niet op tijd voldoet, dan krijgt u van ons een herinnering. Hiermee proberen wij te voorkomen dat u een huurachterstand krijgt en wij een incassoprocedure moeten opstarten.

In Mijn Rochdale kunt u zien wat uw openstaand saldo is, en dit direct per iDeal betalen. Of u betaalt door het bedrag over te maken naar rekeningnummer NL64INGB0000134959, ten name van Woningstichting Rochdale in Amsterdam, onder vermelding van woonadres en huisnummer.

Betalingsregeling afsluiten

Als u het bedrag niet in één keer kunt betalen, kunt u een betalingsregeling afsluiten. Hierbij gelden bepaalde voorwaarden, waaronder dat u in de afgelopen zes maanden geen betalingsregeling heeft gehad. Vraag een betalingsregeling aan, of neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Afspraken betalingsregeling

Een betalingsregeling sluiten wij alleen af met u als huurder, of met de instantie die voor u de huur betaalt. Als u de betalingsachterstand niet op tijd voldoet, schakelt Rochdale een deurwaarder in. Als u voldoet aan bovenstaande voorwaarden, dan spreken we het volgende af: 

  • u betaalt het openstaande bedrag in maximaal zes termijnen; 
  • de termijnen worden maandelijks voldaan; 
  • u betaalt de termijnen als apart bedrag op hetzelfde moment als de huurbetaling.
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden