Zonnepanelen via Rochdale

Met zonnepanelen op uw dak kunt u op een milieuvriendelijke manier uw eigen stroom opwekken. Dat is goed voor het milieu en u hoeft niet zelf te investeren. Wij bieden u de mogelijkheid om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen. 

Woont u in een eengezinswoning?

We kunnen het voor u gaan regelen na een check op het dak (bijvoorbeeld ligging en constructie). Dat scheelt u een grote investering. U betaalt dan alleen een maandelijkse vergoeding vanaf het moment dat de zonnepanelen zijn aangesloten. 

Zonnepanelen aanvragen

Log in op Mijn Rochdale en stuur uw aanvraag op. Als het dak geschikt is, legt Rochdale zes zonnepanelen voor u op uw eigen dak. Dit komt neer op ca. 1800 kWh per jaar, voldoende voor uw (gemiddelde) energieverbruik.

Woont u in een appartement?

Dan doen we het samen. Neem contact op met de bewonerscommissie van uw huis of vraag Rochdale om mee te denken. Wij checken of het dak geschikt is en of er genoeg ruimte is. We leggen namelijk meestal eerst voor trappenhuisverlichting en dat soort gemeenschappelijke voorzieningen. Als er dan nog ruimte over is kunnen de huurders kiezen voor drie zonnepanelen tegen vergoeding. 

Beter Labelproject met zonnepanelen?

Dan heeft u van ons een aanbieding gekregen en loopt de aanvraag via de bewonersbegeleiding van uw straat. Fijn als u daar meldt dat u mee wilt doen!

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden